eTwinning Projemiz :  BE KIND, BE A ROLE MODEL, AN ETIQUETTE FOR GEN Z AND GEN ALPHA (NAZİK OL, ROL MODEL OL, Z VE ALFA KUŞAKLARI İÇİN ETİK, GÖRGÜ KURALLARI)

eTwinning Projemiz : BE KIND, BE A ROLE MODEL, AN ETIQUETTE FOR GEN Z AND GEN ALPHA (NAZİK OL, ROL MODEL OL, Z VE ALFA KUŞAKLARI İÇİN ETİK, GÖRGÜ KURALLARI)

eTwinning Projemiz :

19.01.2024 55

eTwinning Projemiz :

Hırvatistan, Yunanistan, Almanya, İtalya, Polonya, İspanya, Slovakya, Romanya, Slovenya, Kuzey Makedonya, Ürdün ve Türkiye'den çeşitli okulların işbirliği ile okulumuzunda dahil eTwinning projemiz İngilizce Öğretmenimiz Ümit Çakanel rehberliğinde başlamıştır. 2024 Ocak - Haziran arasında yürüteceğimiz projemizin hedefleri :

Öğrencilerimizin internette iletişim kurarken, özel gereksinimli bireylerle biraraya gelirken, açık hava etkinlikleri ve spor faaliyetlerine katılırken örnek davranış normlarının farkına varmaları, rol model olmaları ve etik davranış tutumlarını benimsemeleridir.19-01-202419-01-202419-01-2024